В последно време, покрай старта на Threads, Марк Зукърбърг отново предизвика

...
В последно време, покрай старта на Threads, Марк Зукърбърг отново предизвика
Коментари Харесай

Щастливите крави на Зукърбърг пият бира и ядат макадамия

В последно време, около старта на Threads, Марк Зукърбърг още веднъж провокира разнопосочни коментари за основата си активност - обществените мрежи. Наскоро стана ясно, че милиардерът за пръв път от години е продал част от акциите си в софтуерната компания Meta. А тази седмица разгласи и новото си, " най-вкусно " до момента начинание.
 Защо Марк Зукърбърг употребява по 4000 калории и какво си поръчва от McDonald's
Гладното момче Зукърбърг

4000 калории и доста McDonald`s за Марк

Зукърбърг разгласява в профила си в Instagram три фотоси. На едната го виждаме да хапва вкусно месо в ресторант, на другата е снимано месото в непосредствен проект, а на третата виждаме дребната му щерка, която копае с лопата. От описанието към кадрите разбираме, че от сферата на нововъведенията се е трансферирал към селското стопанство. 

" Започнах да отглеждам говеда в Koolau Ranch на остров Кауай и задачата ми е да основа едни от най-висококачествените говежди меса в света ", написа милиардерът. И прецизира, че животните са от най-скъпите породи в света - Вагу и Абърдийн-ангъс.

А с цел да бъде месото им още по-уникално и вкусно, те ще се хранят с брашно от макадамия, която се отглежда в ранчото. Ще пият и бира, която също се създава на място. " Искаме целият развой да бъде местен и отвесно интегриран ", изяснява Зукърбърг, който явно е премислил всичко до най-малкия подробност и освен това си начинание. 

И тъй като животните се нуждаят от огромно количество храна годишно, предприемачът е впрегнал даже децата си да оказват помощ в засаждането на нови дървета макадамия. Те оказват помощ и при развъждането на кравите.  " Все още сме при започване на пътуването и е занимателно да го подобряваме всеки сезон ", приключва Зукърбърг.
 Марк Зукърбърг и Koolau Ranch - какво ще има в един от най-големите домове, строени в Съединени американски щати
Луксът на раздора на Марк Зукърбърг

Защо подлагат на критика милиардера за градежа на един от най-големите домове в Съединени американски щати

Очевидно голямото имение на хавайски остров, на което милиардерът стана притежател неотдавна, няма да бъде просто дом за него и фамилията му, а ще се трансформира и в поредната инвестиция, от която ще чака възвращаемост в най-скоро време, предава Business Insider.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР